Pozvánka na 11. Trojvýstup

Vážení přátelé Trojvýstupu,

s blížícím se koncem zimy, je opět mou milou povinností pozvat Vás na již jedenáctý ročník Trojvýstupu na Lysou horu. Čas letí naprosto neúprosně a letos završíme první desetiletí s Trojvýstupem. Aspoň tedy ti z nás, kteří se výšlapu účastní pravidelně od prvního ročníku, tedy od roku 2009.

Za těchto uplynulých deset let si akce vydobyla velmi slušné renomé, počet účastníků neustále přibýval, až se v posledních dvou letech vyšplhal na téměř sedm desítek (a to bez doprovodů:). Díky silnému nárůstu účasti, akce maličko pozbývá rodinnou atmosféru prvních ročníků, a tak nezbývá se zamyslet jak dále. Z organizačního hlediska je stávající model neudržitelný, proto bude od tohoto roku všechno maličko volnější, ale to asi spíš pro mě jako pro pořadatele. Z pohledu základního principu Trojvýstupu, se ale myslím pro jednotlivé účastníky v podstatě nic nezmění.

Co se ovšem změní je startovné. V době všeobecného ekonomického růstu, a s tím logicky spojeným růstem cen, si pouze Trojvýstup může dovolit snížit svou cenu resp. startovné:) Díky výše avizovaným organizačním změnám, se cena startovného redukuje z pětiset na 222,- Kč, a tato cena bude jednotná pro všechny účastníky. Nikdo se ale nemusí bát, že by přišel o oblíbenou svačinku a další upomínku na příslušný ročník Trojvýstupu. Píšu záměrně upomínku, jelikož od tohoto roku už nebudeme rozdávat trička. Se vzrůstajícím počtem účastníků (popř. jejich tělesných proporcí:), již nebylo v mých silách trefovat správně velikosti, z čehož byli někteří právem rozladěni. Nesmutněte ale, z každého dalšího Trojvýstupu si malou praktickou upomínku budete nadále odnášet…
Za snížením ceny stojí samozřejmě i další organizační změna. A to ta, že od letoška nebude ve startovném afterparty, o kterou ale samozřejmě nepříjdete. Narozdíl od minulých let si ovšem večer bude každý platit to, co zkonzumuje. Pevně věřím, že se tento nový model neodrazí na večerní účasti. Pouze všechny poprosím o potvrzení, zda na afterparty míní dorazit, či nikoli. Tolik tedy stručně ke změnám…

Srdečně tedy všechny zvu, a jako každý rok si klidně vezměte kamaráda, ať se Trojvýstupu daří i ve druhé desítce ročníků, do níž letos vstoupíme.

Na všechny se znovu moc těším

Přema Mališ